Hoe is het tegenwoordig met Jada, de knappe dochter van Marco Borsato? Hot shots
Auteur
23/08

Hoe is het tegenwoordig met Jada, de knappe dochter van Marco Borsato?


Ze geniet op dit moment van een vakantie op Ibiza

Nu we weten dat de zaak-Borsato pas in 2025 echt van start gaat vanwege de ellenlange wachtrijen bij de rechtbank, is het misschien goed om ons weer even te focussen op de knappe dochter van Marco, Jada Borsato

2 jaar geleden timmerde de Borsato-telg volop aan de weg in de muziek- en acteerwereld; ze schitterde als Abby van der Vorst in Goede Tijden, Slechte Tijden en werd actief als stemacteur door de stem van Boadicea in te spreken voor de Nederlandse vertaling van Happy Feet 2. Op dit moment geniet de Borsato, zoals velen, van een welverdiende vakantie op het zonnige Ibiza en dat vonden we een mooi moment om te checken hoe het met haar gaat.

IG/jadaborsato
IG/jadaborsato
IG/jadaborsato

Carrière

De dochter van Marco Borsato bleef 10 jaar onder de radar op muziekgebied maar keerde 4 maanden geleden terug met haar nieuwe single "Blik op Jou". Het nummer is op Spotify ruim 300.000x geluisterd, wat in alle eerlijkheid een schrijntje is tegenover haar duet met papa Marco dat in 2013 verscheen. 

Daarnaast werd ze dit jaar genomineerd voor de Buma Awards, de jaarlijkse Nederlandse muziekprijzen die de Stichting Buma Cultuur uitreikt aan componisten, tekstdichters en muziekuitgevers. 

/ / Anderen bekeken ook

Meer over
Delen

/ / Reacties