Toen vs nu: Salma Hayek ziet er nu nog steeds zo fenomenaal uit als 24 jaar geleden Hot shots
Auteur
15/08

Toen vs nu: Salma Hayek ziet er nu nog steeds zo fenomenaal uit als 24 jaar geleden


Eén van de mooiste verschijningen van Hollywood

Salma Hayek heeft het verbluffende bouwjaar 1966 en werd ter wereld gebracht in Coatzacoalcos (Mexico). De 57-jarige actrice is wereldwijd bekend, brak door met haar rol in "Desperado" en heeft sindsdien talloze hoogtepunten bereikt, waaronder een Oscar-nominatie voor haar rol in "Frida". In 2021 kreeg ze een ster op de Hollywood Walk of Fame.

Of het haar genen zijn, levensstijl of eetpatroon is weten we niet, maar dat ze binnenkort de 58 jaar aantikt zou je niet snel verwachten als je haar ziet. Ze heeft een figuur om door een ringetje te halen. Zelf op één van haar eigen "non glamour" foto's op haar eigen Instagram ziet ze er nog een heel stuk jonger uit.

Een recente foto van Salma Hayek (2024)

IG/salmahayek

24 jaar terug in de tijd

Dit is Salma Hayek, geloof het of niet, in het jaar 2000 (dus bijna 25 jaar geleden!) tijdens de Blockbuster Entertainment Awards in Los Angeles. Hayek won de award voor de beste vrouwelijk bijrol.

BSR Agency

Relaties

Salma Hayek had van 1999 tot 2003 een relatie met acteur Edward Norton (bekend van films als American History X en Fight Club) en met acteur Josh Lucas van 2003 tot 2004. Ze trouwde op 14 februari 2009 in Parijs met de Fransman François-Henri Pinault, een stinkend rijke ondernemer met een geschat vermogen van meer dan $51,9 miljard, met wie ze van maart 2007 tot juli 2008 verloofd was. Overigens heeft ze zelf ook niets te klagen met een geschat vermogen van rond de 200 miljoen. Doet ze goed dus (en hij ook). Het stel trouwde op 25 april 2009 voor een tweede keer, ditmaal in Venetië. Samen hebben ze ook een dochter.

Tot slot: Salma in slow motion 🥰

/ / Nog meer interessants

📷 Nog niet uitgescrold? Bekijk onze oneindige picdump of gifdump!
Meer over
Delen

/ / Reacties