Nicolette van Dam is 40 jaar geworden en zo zag ze er bijna 20 jaar geleden uit! Hot shots
Auteur
14/08

Nicolette van Dam is 40 jaar geworden en zo zag ze er bijna 20 jaar geleden uit!


De ZOOP-actrice is bar weinig veranderd

Tegenwoordig kennen we Nicolette van Dam, geboren op 14 augustus 1984 in Amsterdam, voornamelijk als presentatrice, influencer en vrouw van, maar ze begon haar carrière op jonge leeftijd als model.

Ze werd bekend bij het grote publiek, net als Jennifer de Jong in Fort Alpha, toen ze op 20-jarige leeftijd de rol van "Bionda" in ZOOP, een populaire Nederlandse jeugd-soapserie waarin acht jongeren een opleiding volgden tot dierenverzorger in het Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Ze speelde ze natuurlijk ook een prachtig lijk in het tv-programma Baantjer en had ze een van de hoofdrollen in de serie Voetbalvrouwen op Talpa. In de jaren erna presenteerde ze verschillende programma's, waaronder "Jetix" en "Lieve Lust", en was te zien in verschillende films en televisieseries. 

In 2005

Bij de filmpremière van de film Spongebob

BSR Agency

In 2007

Bij de DVD-presentatie van het populaire tv-programma Voetbalvrouwen

BSR Agency

Nicolette in 2024

Tegenwoordig is ze minder als presentatrice op televisie te zien, maar is ze vooral druk met moeder van twee dochters zijn, influencen én ondernemen. Ze heeft haar eigen sieradenlijn gelanceerd, is betrokken bij verschillende liefdadigheidsprojecten en organiseert ze elk jaar met haar vent Bas Smit "De Amsterdamse Zomer". 

We zijn nu bijna 20 jaar verder en het is wel duidelijk van wie ze haar goede genen heeft geërfd! 

IG/nicolettevandam1

Die keer dat ze tijdens het eten entertainment uit onverwachte hoek kregen

/ / Uitgelichte artikelen

📷 Nog niet uitgescrold? Bekijk onze oneindige picdump of gifdump!
Meer over
Delen

/ / Reacties