Verontwaardigde reacties van "zuur links" nadat Geert Wilders Sifan Hassan op X feliciteerde Virals BSR Agency
Auteur
12/08

Verontwaardigde reacties van "zuur links" nadat Geert Wilders Sifan Hassan op X feliciteerde


"Dit is hoe hypocrisie eruit ziet"

Er valt natuurlijk niets aan te merken op de historische overwinning van Sifan Hassan. Oh wacht, behalve dan dat ze gebrekkig Nederlands spreekt dus ons land eigenlijk niet eens zou moeten vertegenwoordigen en daarbij ook "ineens" een hoofddoek droeg tijdens de huldiging van de marathon.

We kunnen gelukkig weer een nieuw hoofdstuk aan het verhaal toevoegen, want de felicitatietweet van Geert Wilders schoot bij "zuur links" nogal in het verkeerde keelgat.

De boosdoener

"Dit is hoe hypocrisie eruit ziet"

Koren op de molen voor een aantal verontwaardigde, zogenaamd linkse BX'ers (Bekende Twitteraars) van onder anderen Sylvana Simons die dit een mooie aanleiding vonden om haar overwinning politiek te maken.

Die hypocriete nationalistische walm die uit de extreemrechtse spelonken van Wilders enablers en facilitators komt als een niet-witte Nederlander een medaille voor 'ons' wint.

Jan Roos vond er (uiteraard) ook wat van

/ / Check dit ook even

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

/ / Reacties