Actrice Amanda Bynes bestaat niet meer, verandert naam in "Midge Gardner" Shownieuws
Auteur
12/08

Actrice Amanda Bynes bestaat niet meer, verandert naam in "Midge Gardner"


"i am. Midge Gardner."

Amanda Bynes, geboren in 1986 in Thousand Oaks, Californië, was een Amerikaanse actrice die actief was tussen 1993 en 2010 en bekend werd in de late jaren '90 en vroege jaren 2000. Ze begon haar carrière op jonge leeftijd met rollen in populaire Nickelodeon-shows zoals "All That" en "The Amanda Show". Bynes maakte later de overstap naar film en speelde in succesvolle tienerkomedies zoals "What a Girl Wants" en "She's the Man".

Dit is hoe de meeste mensen haar nog herkennen.

Bergafwaards

Helaas ging het na haar succes snel bergafwaarts, zoals we wel vaker zien met jonge Hollywood-sterren. Ze kwam regelmatig in aanraking met justitie, raakte verslaafd aan drugs en werd opgenomen in een psychiatrische instelling. Door haar mentale problemen gedroeg ze zich vreemd en scheerde ze de helft van haar hoofd kaal. Volgens de documentaire "Quiet on Set: The Dark Side of Kids TV", zou het ontspoorde gedrag komen door seksueel misbruik toen ze dertien was, dat plaatsvond op de set van Nickelodeon.

De voormalige Hollywoodster probeert al een tijdje haar leven weer op de rails te krijgen, maar heeft inmiddels ook heel wat veranderingen ondergaan aan haar uiterlijk, waardoor ze min of meer onherkenbaar is geworden. Op TikTok veranderde ze onlangs ook haar naam, waardoor we waarschijnlijk officieel de conclusie moeten trekken dat "Amanda Bynes" niet meer bestaat. Haar nieuwe naam: Midge Gardner.

Bekijk hieronder een video die ze enkele dagen geleden plaatste op haar TikTok.

/ / Ook interessant

ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis Android app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis iOS app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
Meer over
Delen

/ / Reacties