Gevonden: Dit is het duurste en meest bizarre hifi-systeem ter wereld Muziek
Auteur
08/08

Gevonden: Dit is het duurste en meest bizarre hifi-systeem ter wereld


Of het in je huiskamer past is van latere zorg

Je hebt mensen die geen reet geven om geluidskwaliteit en tevreden zijn met een krakerige Bluetooth speaker van de Blokker, maar er zijn ook mensen die voor iets meer kwaliteit en balans gaan. Deze mensen zoeken het in de categorie: high-end. Oftewel de allerbeste geluidskwaliteit en luisterervaring. De producten gebruiken vaak hoogwaardige materialen en de nieuwste technologieën om een uitzonderlijke prestatie te bieden. Het verschil met goedkopere audioapparatuur is (voor de meeste mensen) duidelijk te horen in de kwaliteit van de componenten, de bouw en de klank. 

Ook in deze high-end-wereld zijn er weer grote verschillen; zo kun je voor een paar duizend euro een keurig setje speakers in combinatie met een leuke voor- en eindversterker regelen om thuis van te genieten. Voor de echte audiofiele miljonairs zijn er echter nog een paar andere opties, zoals dit dingetje, van ongeveer 4 MILJOEN dollar (totale setup).

Over de ESD Super Dragon

De ESD Super Dragon is een topklasse luidsprekersysteem van ESD Acoustic, een Chinees hifi-bedrijf, bekend om zijn geweldige geluid en indrukwekkende grootte. Deze luidsprekers bieden een natuurlijke en ontspannen geluidsweergave, perfect voor de echte audiofiel die op zoek is naar het aller-allerbeste.

Het systeem maakt gebruik van hoogwaardige materialen zoals beryllium en titanium in de onderdelen, wat zorgt voor een hoge geluidskwaliteit zonder vervorming. De grote koolstofvezelhoorns dragen bij aan het krachtige en heldere geluid. Met een frequentiebereik dat zowel lage als zeer hoge tonen dekt, en een hoge gevoeligheid die weinig versterking vereist, levert de Super Dragon een uitzonderlijke luisterervaring.

Bovendien kan het systeem worden aangepast in verschillende kleuren, zodat het past bij de inrichting van je luisterruimte. Met zijn indrukwekkende afmetingen en gewicht is de Super Dragon niet alleen een lust voor het oor, maar ook een blikvanger in elke ruimte.

Volledige demonstratie

Voor de echte audiofielen de volledige presentatie

/ / Veel besproken

ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis Android app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis iOS app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
Meer over
Delen

/ / Reacties