De meest irritante YouTuber IShowSpeed van platform gebanned na stunt met supercars Shownieuws
Auteur
07/08

De meest irritante YouTuber IShowSpeed van platform gebanned na stunt met supercars


"Ik kan niet streamen of iets doen, jongens"

Eerlijk is eerlijk; het leven van Youtube-clown IShowSpeed, echte naam Darren Jason Watkins Jr., is verre van saai. Het ene moment wordt 'ie vernederd door Zlatan Ibrahimović terwijl hij een aantal weken daarvoor nog werd belaagd door honderden Nederlands fans.

Hij werd belaagd door fans die zijn schoen gijzelden, zijn autodeur probeerden open te trekken en zijn broek naar beneden wilden trekken. Speed moest vluchten op een boot waar ook de politie werd ingeschakeld.

De Youtuber is populairder dan ooit

Dat 'ie de laatste jaren ongekend populair is onder de jeugd staat buiten kijf. Hij heeft inmiddels 27,7 miljoen abonnees en zijn video's zijn in totaal 2,83 miljard keer bekeken. Er wordt geschat dat hij maandelijks tussen de $388.000 en de $1.2 miljoen verdient en zijn kanaal groeide de afgelopen maand met 6,54% in abonnees en 8,59% in kijkcijfers​.

Het kan verkeren

Met zijn nieuwste stunts waarin hij tot twee keer toe over een accelerende supercar springt, lijkt 'ie toch de plank enigszins mis te slaan. Ondanks dat hij de stunt vrij moeiteloos lijkt te volbrengen, was het familievriendelijke Youtube toch iets minder te spreken over deze gevaarlijke actie en heeft hem een week van het platform gebanned.

In een verklaring heeft IShowSpeed dit zelf ook bevestigd:

Hallo allemaal, als jullie dit nu bekijken, dan weet ik dat ik op mijn hoofdkanaal van YouTube ben verbannen. Ik kan niet streamen of iets doen, jongens. Ik wilde jullie gewoon laten weten. Ik hou van jullie.

/ / Veel besproken

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

/ / Reacties