9 Nederlandse jongeren in de boeien geslagen op vliegveld Mallorca na slopen hotelkamer Nieuws
Auteur
07/08

9 Nederlandse jongeren in de boeien geslagen op vliegveld Mallorca na slopen hotelkamer


Stonden op het punt om naar huis te gaan

Negen jonge Nederlandse vakantiegangers zijn afgelopen zondag op de luchthaven van Palma de Mallorca gearresteerd. Het gezellige negental zou hun hotelkamer hebben gesloopt en stond op het punt om te vertrekken naar Nederland.

Tussen de 18 en 20 jaar oud

Volgens het Spaanse Ultima Hora zijn ze tussen de 18 en 20 jaar oud en de autoriteiten op het eiland zijn vlak na het verblijf van de jongerengroep ingelicht door het management van het hotel in S’Arenal. De schoonmakers ontdekten al snel dat de twee hotelkamers volledig waren gesloopt. 

Ze hadden onder andere met geweld een groot gat in een scheidingsmuur geslagen om van de ene kamer naar de andere te kunnen gaan zonder de gang op te hoeven. Ze hadden ook een aantal apparaten, zoals plasma-tv’s, kapot gemaakt.

De schade bedraagt meer dan 2.000 euro en de hotelleiding heeft dan ook aangifte gedaan bij de politie. De Nederlanders maakten naar verluidt gebruik van hun recht om geen verklaring af te leggen. In de Spaanse media circuleert een foto van de Hollandse jongerengroep en die is hier te bekijken.

/ / Uitgelichte artikelen

👉 Handig: volg ons ook op WhatsApp Channels
Meer over
Delen

/ / Reacties