Bizar: Engels protesttuig belaagt Aziatische inzittenden van een BMW Bizar
Auteur
06/08

Bizar: Engels protesttuig belaagt Aziatische inzittenden van een BMW


Schokkende beelden tonen "terror" in Engelse straten

Hadden we al gezegd dat het nog altijd chaos is in het Verenigd Koninkrijk? Er zijn inmiddels zo'n 400 raddraaiers in de boeien geslagen en er wordt aan beide zijden geweld gebruikt; extreemrechtse relschoppers en een groep demonstranten van "Stand Up to Racism" verzamelen zich op verschillende plekken in het land om onrust te zaaien. 

Op het internet gaan bizarre beelden rond van de rellen. Zo zagen we eerder hoe een (tegen)demonstrant relschopper een zwaard (!) mee de straat op nam. Nu circuleren er ook beelden van een onmenselijke aanval op een stel Aziatische inzittenden van een BMW in Hull. Het voertuig werd omsingeld door een woedende meute, die op de auto beukte en de passagiers belaagde. Op beelden is te zien hoe één inzittende wegrent, terwijl hij wordt achtervolgd door een relschopper.

Islamitisch geweld

Niet alleen aan (extreem)rechtse zijde wordt geweld gebruikt. Zo vond er op een terras in Birmingham ook een schokkend incident plaats waarbij een blanke man aan gort werd geslagen door een groep, voornamelijk islamitisch, protesttuig. 

/ / Ook de moeite waard

ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis Android app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis iOS app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
Meer over
Delen

/ / Reacties