Olympische kijkers verbijsterd nadat vrouw uit publiek "flasht" voor de camera tijdens tenniswedstrijd Sport
Auteur
03/08

Olympische kijkers verbijsterd nadat vrouw uit publiek "flasht" voor de camera tijdens tenniswedstrijd


Het gebeurde tijdens de kwartfinale van het dames enkelspel

Dat deze Olympische Spelen waarschijnlijk één van de meest besproken edities zal gaan worden is inmiddels wel duidelijk. Het begon al met de openingsrel, gister konden we de dag vullen met discussies over de beladen bokswedstrijd tussen Angela Carini en Imane Khelif, en nu is er weer ophef over een vrouw in het publiek die haar shirt omhoog trok toen ze live in beeld was.

Het gebeurde tijdens de kwartfinale van het dames enkelspel tennis tussen Iga Swiatek en Danielle Collins in het Stade Roland-Garros. Terwijl de camera door het publiek ging, verscheen een vrouw die haar shirt omhoog trok, waarbij haar blote buik en bikini-top zichtbaar werden. 

Dit moment heeft geleid tot een stortvloed aan reacties op sociale media, waarbij sommige gebruikers speculeerden dat het om een gezin ging, wat de actie des te bizarder maakte. Het "flashen" voor de camera tijdens sportevenementen lijkt een trend te worden, zoals eerder gezien bij een ijshockeywedstrijd in Dallas, waar een vrouw viraal ging voor een soortgelijke actie.

/ / Ook de moeite waard

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

/ / Reacties