Canadese polsstokhoogspringster Alysha Newman zet haar fysieke talent ook op OnlyFans in Hot shots
Auteur
31/07

Canadese polsstokhoogspringster Alysha Newman zet haar fysieke talent ook op OnlyFans in


Een bijbaantje dat de 30-jarige atlete veel geld oplevert

Alysha Newman, een 30-jarige Canadese polsstokhoogspringster uit London, Ontario, krijgt naast haar sportieve carrière de laatste tijd vooral veel aandacht vanwege haar bijzondere bijbaan: ze is namelijk actief op OnlyFans. Een combinatie die niet heel vanzelfsprekend is, maar wat tegenwoordig wel steeds vaker voorkomt. De kassa moet tenslotte toch blijven rinkelen, ook na je carrière.

Als atlete vertegenwoordigt ze dit jaar Canada op de Olympische Spelen van Parijs, waar ze streeft naar goud.

BSR Agency

Turnen

Alysha begon met turnen maar stapte over naar polsstokhoogspringen na een rugblessure. Ze won goud op de Gemenebestspelen van 2018 met een record van 4,75 meter. Ook deed ze mee mee aan de Olympische Spelen van 2016 en 2020/2021. In 2016 werd ze 17e en miste ze de finale en in 2021 (Tokio) kwam ze niet verder dan de kwalificatieronde vanwege een hersenschudding. In Parijs wil Newman graag revanche nemen.

OnlyFans

Buiten haar sportieve carrière is Alysha dus actief op OnlyFans, waar ze exclusieve content deelt en flink wat extra inkomsten genereert. Ze volgt hierin andere bekende atleten zoals Liz Cambage en Jack Laugher. Op haar Instagram deelt ze, naast haar sportieve updates, ook regelmatig andere foto's.

IG/alyshanewman
IG/alyshanewman
IG/alyshanewman

Ze houdt ook van een frisse duik

Net als Victoria Koblenko trouwens

/ / Dit wil je niet missen

Meer over
Delen

/ / Reacties