Jan Roos gaat los over woke-agenda en racisme: "Criminaliteit ongekend hoog onder allochtonen" Nieuws YouTube/Sanae Orchi
Auteur
29/07

Jan Roos gaat los over woke-agenda en racisme: "Criminaliteit ongekend hoog onder allochtonen"


Nederland is volgens Roos niet opgebouwd door Marokkanen

Genderidentiteit, racisme en de multiculturele samenleving; het zijn van die gespreksonderwerpen die je op verjaardagen liever ontwijkt omdat ze vrijwel altijd tot felle discussies leiden. Voor- en tegenstanders plakken nou eenmaal graag labels op elkaar. Als voorstander van dit soort sociale bewegingen ben je al gauw een progressieve cultuurbarbaar, en als tegenstander word je in het extreem-conservatieve, soms zelfs racistische hoekje geduwd. 

Er is echter altijd één persoon die discussies over dit soort onderwerpen niet schuwt: Roddelpraat-anchor Jan Roos. Hij was afgelopen week te gast in de WijsDom Podcast, en sprak zich daar fel uit tegen de manier waarop de multiculturele samenleving vandaag de dag is ingericht; hij vindt dat problemen binnen bepaalde groepen benoemd moeten kunnen worden.

YouTube/Sanae Orchi

De volledige video:

/ / Anderen bekeken ook

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

/ / Reacties