De deelname van EOTB-Shirley aan First Dates ging niet geheel onopgemerkt voorbij TV
Auteur
26/07

De deelname van EOTB-Shirley aan First Dates ging niet geheel onopgemerkt voorbij


Iedereen verbaasd over haar opvallende outfit

Iedereen die Ex on the Beach heeft gevolgd het afgelopen seizoen hebben (opnieuw) kennis met haar kunnen maken: de 29-jarige Shirley Cramer. Ze deed in 2021 ook al mee, en daarvoor is ze te zien geweest in Temptation Island VIPS. Jawel, hoogdravend culturele programma's, en in 2022 deed ze mee aan First Dates.

Die uitzending werd deze week herhaald en opnieuw maakte haar verschijning de tongen los. Naast dat ze namelijk sowieso een opvallende verschijning is met haar opgespoten lippen, gierend witte tanden, meterslange wimpers en enorme decolleté besloot ze dat laatste extra te accentueren met een soort glitterend, roze stoeipakje. Wat ze overigens natuurlijk helemaal zelf moet weten, maar zoals dat tegenwoordig gaat waren de comments op social media niet van de lucht.

BNNVARA grijpt in

Zoals je ziet vond ook BNNVARA het nodig om zich met de discussie te bemoeien want de meeste comments waren niet echt positief, om maar een understatement te gebruiken. Hoe je het ook wendt of keert: Shirley viel wel op, maar oordeel vooral zelf.

FB/BNNVARA

/ / Poll

/ / Vandaag ook veel bekeken

Meer over
Delen

/ / Reacties

/ / Gerelateerd

/ / NieuwNieuws

/ / Populair