Engelse agent trapt Arabische man in het gezicht nadat hij 3 agenten het ziekenhuis in sloeg Nieuws
Auteur
25/07

Engelse agent trapt Arabische man in het gezicht nadat hij 3 agenten het ziekenhuis in sloeg


Ook brak hij de neus van een vrouwelijke agent

Op Manchester Airport ging het dinsdag gruwelijk mis toen agenten naar het vliegveld werden geroepen vanwege een opstootje in Terminal 2. 

De reden blijft in het midden, maar op X gaat er verschillende verhalen: er wordt gezegd dat een vrouw werd geraakt met een trolley, waarop de aanwezige mannen de "dader" aanvielen en de politie ingreep. Andere "getuigen" vertellen dat de vrouw niet gefouilleerd wilde worden vanwege haar geloofsovertuigingen. De exacte reden blijft dus vooralsnog onbekend, maar al snel sloeg de vlam volledig in de pan.

Beelden gaan viraal

Hierbij werden drie agenten mishandeld waarbij er eentje een gebroken neus opliep. De agenten gebruikten hun taser maar nadat een van de verdachten op de grond lag kon één agent zich niet meer beheersen waarna hij de verdachte in het gezicht trapte en op het hoofd probeerde te stampen. Die beelden gaan de hele wereld rond en bereikten uiteraard ook het politiekorps waarna de man uit zijn "actieve dienst werd ontheven" en een onderzoek is gestart.

Politie geeft statement

Alle drie agenten moesten zich in het ziekenhuis laten behandelen en gaven later aan dat er een "serieuze dreiging" was dat de agressieve mannen hun wapens af zouden pakken. In totaal werden 4 mannen gearresteerd, de politie heeft intussen gereageerd met een statement.

Het statement van de politie

De chaos vanuit een andere hoek

/ / Trending vandaag

👀 Gezocht: parttime webredacteur die het (nog) beter kan dan wij. Heb je tijd over? Stuur ons een mailtje.
Meer over
Delen

/ / Reacties

/ / Gerelateerd

/ / NieuwNieuws

/ / Populair