Terug in de tijd: zo zag de piepjonge Irene Moors er 33 jaar geleden uit Celebs
Auteur
24/07

Terug in de tijd: zo zag de piepjonge Irene Moors er 33 jaar geleden uit


De televisiester was toen pas 23

De Boomers, Generatie X en de oudere Millennials zullen haar nog goed kennen van Telekids, maar Irene Moors begon al veel eerder op televisie. 

Ze werd geboren op 18 juni 1967 in Alkmaar, en haar carrière in de televisiewereld startte in de jaren 80 als omroepster voor de Nederlandse omroep Veronica. Ja ja, omroepsters, die bestonden toen nog. Een bekende springplank, want ook mensen als Daphne Deckers, Arie Boomsma en Anniko van Santen zijn zo hun carrière begonnen.

In 1989 maakte ze een grote sprong in haar carrière door over te stappen naar RTL 4, waar ze verschillende programma's heeft gepresenteerd in de loop der jaren zoals Life & Cooking, De TV Kantine, Koffietijd, RTL Boulevard en Bouwval Gezocht.

Terug naar 1991

Vandaag spoelen we terug naar 1991, want alhoewel Carlo en Irene onlangs naar eigen zeggen het aller, ALLERlaatste Telekids-optreden ooit hebben gegeven hoopt heel Nederland nog steeds op een terugkeer van het programma. Wat een toestand!

23-jarige Irene

Tijdens het Tros Kompas TV Ster Gala (1 januari 1991)

BSR Agency

Tegenwoordig

Tegenwoordig is ze vooral te horen, want april 2024 is ze de vaste sidekick in het radioprogramma Keur in de Middag met Eddy Keur op NPO Radio 2. Ook geeft ze verschillende media- en presentatietrainingen.

De hoogtepunten uit Pittige Tijden

Met "Meta", een van de eerste transgenders op de Nederlandse televisie

/ / Dit wil je niet missen

📹 Nog wat tijd over? Check het nieuwe videokanaal!
Meer over
Delen

/ / Reacties