MrBeast laat 50 YouTubers tegen elkaar strijden om $1.000.000  in zijn "grootste video ooit" Influencers
Auteur
16/07

MrBeast laat 50 YouTubers tegen elkaar strijden om $1.000.000 in zijn "grootste video ooit"


De video heeft al 114 miljoen weergaven in 2 dagen

MrBeast staat bekend om het maken van opvallende en populaire video's van extreme competities, meestal met bizarre uitdagingen en grote geldprijzen. Jimmy Donaldson, zijn echte naam, heeft het grootste YouTube-kanaal met meer dan 300 miljoen volgers.

Deelnemers in zijn video's wonnen al regelmatig grote bedragen aan geld, maar dat is ook niet zo heel gek: volgens Forbes stond de teller van zijn vermogen in 2022 al op 500 miljoen dollar en tegenwoordig kan hij het miljard al aantikken. 

In zijn nieuwste video laat Donaldson 50 populaire YouTubers het tegen elkaar opnemen in een reeks uitdagingen om een miljoen dollar te winnen, dat zal worden uitgereikt aan een of meer van hun abonnees.

De prijs ligt ongelooflijk genoeg als een stapel contant geld in het midden van de studio, terwijl ze taken uitvoeren zoals basketballen, Jenga spelen en vormen uitsnijden uit koekjes, wat een verwijzing is naar Squid Game.

De winnaar

Er deden veel bekende YouTubers mee met de challenge waaronder IShowSpeed, Pokimane, Logan Paul, KSI en Sketch (wie kent ze niet!). Uiteindelijk ging Jaiden Animations er met de prijs vandoor.

Jaiden Animations is een bekende YouTuber die vaak storytellingvideo's maakt, waarin ze praat over onderwerpen als gamen, persoonlijke ervaringen en haar hobby's. Ze heeft een unieke stijl om haar verhalen te illustreren. Haar vaardigheden hebben haar een enorme aanhang op het platform opgeleverd, met meer dan 13 miljoen abonnees.

/ / Check dit ook even

👀 Gezocht: parttime webredacteur die het (nog) beter kan dan wij. Heb je tijd over? Stuur ons een mailtje.
Meer over
Delen

/ / Reacties