De mooiste vrouwen op de tribunes van het EK 2024 in Duitsland Hot shots
Auteur
15/07

De mooiste vrouwen op de tribunes van het EK 2024 in Duitsland


Deze 16 vrouwen maakten het EK extra interessant

Het EK van 2024 in Duitsland zit er op en werd dit jaar gehouden in tien verschillende steden: Berlijn, Keulen, Dortmund, Düsseldorf, Frankfurt, Gelsenkirchen, Hamburg, Leipzig, München en Stuttgart. In totaal hebben 24 landen deelgenomen en Spanje is er uiteindelijk vandoor gegaan met de beker dankzij een 2-1 winst op de Engelsen.

Het Nederlands elftal

Het Nederlands elftal begon het toernooi in Groep D, waar ze derde werden achter Oostenrijk en Frankrijk. Ze wisten zich te kwalificeren voor de kwartfinales, waar ze wonnen van Turkije (2-1). Sinds 20 jaar stond Oranje weer in een halve finale van een EK, maar verloren daar in de 90e minuut van Engeland (1-2). Dat lag allemaal aan de Duitse scheidsrechter Felix Zwayer natuurlijk, want die gaf Engeland een penalty cadeau, ondanks dat er kort daarvoor hands werd gemaakt. 

Ondanks de goede sfeer en massale opkomst in Dortmund, ging het niet op alle plekken goed en gingen Engelse en Nederlandse fans met elkaar op de vuist.

Recordaantal toeschouwers

Het EK van 2024 heeft mogelijk de hoogste opkomst in de geschiedenis van het toernooi. Met 52 wedstrijden trok het evenement tot nu toe meer dan 2.6 miljoen toeschouwers, wat neerkomt op een gemiddelde van ongeveer 52.000 er wedstrijd.

De mooiste vrouwen

Tussen al deze duizenden mensen zaten natuurlijk ook een heleboel mooie vrouwen, net als op het WK van 2022 in Qatar. Fotografen draaiden overuren om supporters en voetbalvrouwen vast te leggen die naar het stadion waren gekomen. We hebben een selectie gemaakt met de mooiste en meest opvallende vrouwen.

Laura Rhod Sondergaard

Vriendin van Rasmus Hoejlund

BSR Agency
BSR Agency

Qendresa

Vrouw van Renato Steffen

BSR Agency

Selin

Vriendin van Cedric Zesiger

BSR Agency

Maria Cataleya

Vriendin van Emre Can

BSR Agency
BSR Agency
BSR Agency
BSR Agency

Megan Davison

Vrouw van Jordan Pickford

BSR Agency

Laura Wontorra

Presentatrice

BSR Agency

/ / Video van de dag

Sophia Weber

Vriendin van Kai Havertz

BSR Agency

Lea Prinz

Vriendin van Maximilian Mittelstädt

BSR Agency

Aaliyah Mohamed

Vriendin van  Florian Wirtz

BSR Agency
BSR Agency
BSR Agency

Tolami Benson

Partner van Bukayo Saka

BSR Agency

/ / Uitgelichte artikelen

Meer over
Delen

/ / Reacties