Biden maakt extreem pijnlijke uitglijder over iemands vrouw tijdens NAVO-toespraak Politiek
Auteur
11/07

Biden maakt extreem pijnlijke uitglijder over iemands vrouw tijdens NAVO-toespraak


WAT doet hij met je vrouw?!

De Amerikaanse president Joe Biden strikes again, want tijdens een toespraak bij de NAVO maakte hij weer een héél bijzondere uitglijder. Dit keer geen haperingen, verhalen over dat hij een zwarte vrouw is of onverstaanbare brabbeltaal, nee, tijdens de speech vertelde dat hij zich realiseerde dat hij je vrouw aan het hatseflatsen is. We gaan er enigszins vanuit dat dat niet is wat hij wilde zeggen, maar je kunt er moeilijk omheen. 

Steeds meer weerstand

Ondertussen beginnen steeds meer Democraten hun vraagtekens bij de geschiktheid van Biden te plaatsen. Zo plaatste senator Peter Welch een opiniestuk in de Washington Post, waar toch wel duidelijke taal in wordt gebruikt.

Ik heb groot respect voor president Biden. Hij heeft ons land gered van een tiran. Hij is een man van buitengewone fatsoenlijkheid. Maar ik, net als mensen in het hele land, maak me zorgen over de verkiezingen in november. De inzet kan niet hoger zijn. We kunnen president Bidens rampzalige debatprestatie niet negeren. We kunnen de geldige vragen die sinds die avond zijn gerezen niet negeren of afdoen. In het belang van het land roep ik president Biden op om zich terug te trekken uit de race. We hebben nodig dat hij ons op de eerste plaats zet, zoals hij eerder heeft gedaan. Ik dring er bij hem op aan dit nu te doen.

Ook prominent Democraat Nancy Pelosi twijfelt openlijk en zelfs George Clooney, die behoorlijk wat geld voor de Democraten binnenbrengt, roept op tot zijn terugtrekking.

/ / Ook de moeite waard

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

/ / Reacties