Lale Gül reageert op de "vermoeiende" hoofddoeken-discussie in Tweede Kamer Politiek
Auteur
05/07

Lale Gül reageert op de "vermoeiende" hoofddoeken-discussie in Tweede Kamer


"Zeker niet voor iedereen een vrije keuze"

De hoofddoek staat altijd garant voor een goede discussie en ook afgelopen dagen was het onderwerp van gesprek in de Tweede Kamer. Er ontstond namelijk een heus hoofddoek-debat met PVV’ers aan de ene kant en onder meer GroenLinks-PvdA aan de andere kant. 

Zowel Agema als Marjolein Faber, minister Migratie en Asiel, lieten zich kritisch uit over hoofddoeken. GroenLinks-PvdA Kamerlid Esmah Lahlah reageerde daar gisteren op in de Tweede Kamer.

Lale Gül reageert op alle commotie

Schrijfster Lale Gül, die zich vaker kritisch over de islam uitsprak, reageert nu op alle commotie.

Lieve mensen, ik zag dat er weer een hele vermoeiende hoofddoekendiscussie was in de Tweede Kamer, want mevrouw Esma Lala van GroenLinks heeft gezegd de hoofddoek is een super hyper bewuste vrije keuze voor iedereen en laat je niks wijs maken en dit en dat. En heel veel mensen vroegen mij wat vind jij hier nou van? Ik snap gewoon niet, ik vind deze discussie super vermoeiend, want ik snap gewoon niet waarom mensen niet willen begrijpen dat het allebei waar is. Je hebt een groep voor wie de hoofddoek een onderdrukking is en je hebt een groep voor wie het een vrijwillige keuze is

Bekijk de volledige video hieronder.

/ / Poll

/ / Op dit moment bekeken

📷 Nog niet uitgescrold? Bekijk onze oneindige picdump of gifdump!
Meer over
Delen

/ / Reacties