Jackass-ster Bam Margera getrouwd met model Danni Marie Shownieuws
Auteur
31/05

Jackass-ster Bam Margera getrouwd met model Danni Marie


"Je hebt me geholpen nuchter te worden"

Skateboarder en Jackass-legende Bam Margera is deze week in het huwelijksbootje gestapt met model Danni Marie. De ceremonie vond plaats in het Val Verde Historic Hotel in Socorro County (New Mexico). 

Op de video is te zien hoe Bam en Danni Marie elkaars hand vasthouden en hun trouwbeloftes delen, gefilmd door een camerateam. In de ceremonie vertelde Margera, inmiddels 44 jaar oud, over zijn worstelingen met drugs- en drankverslavingen en uitte hij zijn dank aan Marie voor haar steun in zijn strijd naar nuchterheid.

Je hebt me verlost van alle d-kheads en goons, me laten stoppen met drinken en me teruggebracht naar het skateboarden en ik kan je niet genoeg bedanken

Het paar kwam elkaar tegen vorig jaar bij het zwembad van een hotel in West Hollywood. Meer dan een jaar geleden vroeg Bam's ex-partner Nicole Boyd een echtscheiding aan en sindsdien was er een strijd om de voogdij over hun zoon Phoenix. Voor zijn huwelijk met Boyd, was de skateboarder getrouwd met Missy Rothstein van 2007 tot 2012.

Wie is Danni Marie?

Dannii Marie is een professioneel fitnessmodel en, hoe kan het ook anders, een hit (lees: influencer) op social media. Ze komt uit de Verenigde Staten en is geboren op 4 november 1988 in Arizona. Ze is vooral bekend geworden vanwege haar huwelijk op 28 mei 2024 met Bam Margera. Ze begon haar relatie met Margera in juli 2023 en verloofde zich in oktober 2023. Dannii heeft een succesvolle carrière als model en de titel Miss Golden Beach Fitness 2021.

IG/danniimarieofficial
IG/danniimarieofficial

/ / Anderen bekeken ook

📣 Werkt er iets niet goed, of heb je feedback? Mail of app ons via WhatsApp!
Meer over
Delen

/ / Reacties