Deze AI tools moet iedereen kennen
Auteur
05/12/2023

Deze AI tools moet iedereen kennen


Ooit een idee dat alleen in sci-fi bestond, speelt kunstmatige intelligentie nu een rol in ons dagelijks leven. Sterker nog, we verwachten het van onze technische producten. Niemand wil zijn hele technologiepakket opnieuw configureren telkens wanneer een nieuwe update wordt gelanceerd. We hebben technologie nodig die code voor ons kan verwerken, problemen onafhankelijk kan oplossen en kan leren van fouten uit het verleden, zodat we vrije tijd hebben om ons te concentreren op de grote problemen. Je kunt dan bijvoorbeeld dobbelen online voor echt geld, maar dan moet je wel de volgende AI tools gebruiken.

Outmatch

In plaats van werving, antecedentenonderzoek, cv-screening en sollicitatiegesprekken in silo’s te stoppen, streeft Outmatch ernaar alle wervingsstappen te centraliseren in één end-to-end, AI-ondersteund platform. De AI-aangedreven wervingsworkflow van het bedrijf helpt rekruteringsteams hun activiteiten te stroomlijnen en de uitgaven met maar liefst 40 procent terug te dringen, aldus de website van Outmatch. Met de tools van Outmatch kunnen gebruikers referentiecontroles, interviewplanning en gedrags- en cognitieve screening van kandidaten automatiseren.

Oracle AI

Oracle AI is specifiek ontworpen voor ontwikkelaars en ingenieurs en maakt gebruik van machine learning-principes om feedback van klanten te analyseren en nauwkeurige voorspellende modellen te creëren op basis van de geëxtraheerde gegevens. Het platform van Oracle kan automatisch gegevens uit open source-frameworks halen, zodat ontwikkelaars geen applicaties of software helemaal opnieuw hoeven te maken, aldus de site van het bedrijf. Het platform biedt ook chatbottools die de behoeften van klanten evalueren en deze verbinden met de juiste middelen of ondersteuning.

Salesforce

Salesforce is een cloudgebaseerd, machine learning geïntegreerd softwareplatform dat bedrijven kunnen gebruiken om hun klantenservice-, verkoop- en productontwikkelingsactiviteiten te beheren. Het AI-platform van het bedrijf, genaamd Einstein AI, fungeert als een slimme assistent die aanbevelingen kan doen en repetitieve gegevensinvoer kan automatiseren om werknemers te helpen beter op gegevens geïnformeerde beslissingen te nemen, aldus de site van het platform. Schaalbaar voor bedrijven variërend in grootte, van startups tot grote bedrijven, biedt Salesforce ook een verscheidenheid aan apps die in hun platform kunnen worden geïntegreerd, zodat bedrijven hun interface kunnen aanpassen aan hun specifieke behoeften.

TimeHero

TimeHero is een door AI ondersteund tijdbeheerplatform waarmee gebruikers hun projectkalenders, takenlijsten en planningen indien nodig kunnen beheren. De machine learning-mogelijkheden van het platform kunnen werknemers er automatisch aan herinneren wanneer vergaderingen plaatsvinden, wanneer ze e-mails moeten sturen en wanneer bepaalde projecten moeten worden uitgevoerd, aldus de site van TimeHero. Individuele TimeHero-gebruikers kunnen hun persoonlijke agenda's synchroniseren met die van hun team, zodat ze efficiënter aan projecten kunnen samenwerken en rond elkaars deadlines kunnen werken.

Gong.io

Gong.io is een AI-gestuurd verkoopplatform dat bedrijven kunnen gebruiken om klantinteracties te analyseren, toekomstige deals te voorspellen en verkooppijplijnen te visualiseren. De grootste troef van Gong.io is de transparantie, die iedereen, van werknemers tot leiders, inzicht geeft in teamprestaties, richtingsveranderingen en komende projecten. Het zet individuele klantfeedback automatisch om in algemene trends die bedrijven kunnen gebruiken om zwakke punten te ontdekken en hun strategieën indien nodig aan te passen, aldus de site van Gong.io.

/ / Nog meer interessants

👀 Gezocht: parttime webredacteur die het (nog) beter kan dan wij. Heb je tijd over? Stuur ons een mailtje.
Delen