Vrouwen boos na statement dat mannen deze wereld hebben opgebouwd Random
Auteur
16/05/2023

Vrouwen boos na statement dat mannen deze wereld hebben opgebouwd


In een tijd waar feminisme en emancipatie hoogtijdagen vieren maakt deze dame zich onder deze specifieke doelgroep niet bepaald populair door in een podcast mannen compleet op te hemelen. Wij (vrouwen) hebben namelijk mannen nodig, maar mannen hebben ons absoluut niet nodig.

Men built the world we complain about

Oké, op dat ene kleine deel van 'reproductie' na dan. Maar goed, als ze morgen kunstbaarmoeders zouden maken waar heb je dan eigenlijk vrouwen voor nodig? Je verwacht het niet, maar dit soort opmerkingen maakt haar niet echt populair en dus kan ze op social media op flink wat kritiek rekenen.

"Pfff, ik ben echt blij dat er mannen zijn"

Een tijdje geleden ging er ook een Nederlandse variant rond waarin een vrouw vertelt dat ze heel erg blij is dat ze geen man is.

Ik ben elke dag zo blij dat ik geen man ben. Wauw. Het lijkt mij echt niet leuk om man te zijn. Gewoon al die mannenberoepen, stratenmaker en gewoon al die zware lichamelijke dingen. Pfff, ik ben echt blij dat er mannen zijn, zodat ik het niet hoef te doen. En ook niemand vraagt ooit aan mannen of ze oké zijn. Mannen moeten altijd maar gewoon doorgaan en pushen en man zijn. En ja, ik vind dat gewoon zielig voor ze. En ik zit wel altijd van ja, mannen dit, mannen dat, mannen zijn kut. Maar ik zeg je eerlijk, als ik zware stenen zou sjouwen en ik zou thuiskomen bij een chagrijnig wijf dan zou ik ook vreemdgaan

/ / Anderen bekeken ook

👉 Handig: volg ons ook op WhatsApp Channels
Meer over
Delen

/ / Reacties