Katja Schuurman bekent: "ik had seks met zeven mensen in een jacuzzi" TV
Auteur
02/10/2019

Katja Schuurman bekent: "ik had seks met zeven mensen in een jacuzzi"


Stiekem wisten we natuurlijk al lang dat Katja Schuurman er wel pap van lust, maar het is toch altijd fijn om het even uit haar mond te horen komen.

Op de vraag wat het maximum aantal mensen is met wie de RTL-ster, die aangeeft dat het zowel mannen als vrouwen zijn die participeren, en de chef-kok seks hebben gehad, blijft het even stil. „Hoeveel zouden er passen in een jacuzzi? Eén, twee, drie, vier... ja, zoiets als zeven. Bron

Nou is het natuurlijk wel even de vraag of we jaloers op Freek moeten zijn of juist niet... 🤔

UPDATE:
Katja stopt met haar seksverhalen 👇

"Ik heb het in #bedgeheimen gehad over een feestelijk uitstapje dat Freek en ik een of twee keer per jaar maken, niet over iets dat we elk weekend doen. En: Ik ben open over veel dingen in mijn leven omdat ik daarmee een statement wil maken; De geldende norm moet niet verward worden met de waarheid. Het is gezond de status quo te bevragen en nieuwe mogelijkheden te onderzoeken. Ik denk dat dat voor veel mensen een bevrijding zou zijn. En tenslotte: Ik besef dat mijn openheid niet altijd fijn is voor een aantal mensen waar ik van hou. Dit was dus het laatste dat ik in het openbaar gezegd heb over ons seksleven".

"Dit was dus het laatste dat ik in het openbaar gezegd heb over ons seksleven"

Embed kon niet worden weergegeven. Kan zijn dat embedoptie is uitgeschakeld voor deze post, of dat Mark Z. aan een knop heeft gedraaid. Ons niet bellen.

Katja bij DWDD: “Dit is het eerste stukje tekst waarbij ik gevingerd heb”

/ / Veel besproken

📣 Werkt er iets niet goed, of heb je feedback? Mail of app ons via WhatsApp!
Meer over
Delen

/ / Reacties