Motorcoureur Tom Booth-Amos door mecanicien geschopt en geslagen na klachten over zijn motor Nieuws
Auteur
02/10/2022

Motorcoureur Tom Booth-Amos door mecanicien geschopt en geslagen na klachten over zijn motor


Op deze beelden uit 2019 die nu ineens weer rondgaan is te zien hoe voormalig coureur Tom Booth-Amos meerdere keren geschopt en geslagen wordt door een mecanicien van zijn eigen team omdat hij kritiek gaf over de staat van zijn motor. Er is hem altijd gevraagd om hier met niemand over te praten maar zoals wel vaker komt de waarheid altijd weer boven.

Er is een onderzoek gestart naar het gedrag van deze mecanicien, die overigens nog steeds werkzaam is in de paddock van de Moto3, maar coureurs eisen nu wel dat hij nooit meer welkom is binnen de motorsport.

De verklaring van Tom op Twitter

De beelden zijn opgenomen tijdens de Thaise Grand Prix in 2019. Er waren dat jaar veel problemen binnen het team, waar nooit over gesproken is. Ik heb daar mijn mond over gehouden om mijn plekje voor het seizoen 2020 veilig te stellen. Dit gebeurde na een race waarin mijn motor defect raakte door een fout van de mecanicien. Ik werd gevraagd om er niets over te zeggen. Ik heb er met niemand over gesproken, ook niet met Dorna en mijn management. Dit is slechts één incident uit dat jaar. Mensen weten niet wat er zich allemaal achter de schermen heeft afgespeeld

/ / Ook interessant

Meer over
Delen

/ / Reacties