Bilal Wahib niet vervolgd voor ongepaste grap met geslachtsdeel van 12-jarige jongen Shownieuws
Auteur
05/11/2021

Bilal Wahib niet vervolgd voor ongepaste grap met geslachtsdeel van 12-jarige jongen


In maart dit jaar was er veel ophef in BN'er-land: rapper en acteur Bilal Wahib had namelijk een 12-jarig jochie uitgedaagd z'n tollie te laten zien. Nu deden we vroeger als jongens op die leeftijd wel vaker vergelijkende warenonderzoekjes op het schoolplein, of onder de douche van de voetbalbalclub na een potje foebelen, maar dit geval was anders.

Live op Instagram

Bilal en Oussama Ahammoud deden het namelijk tijdens een livestream op Instagram, waar ze - samen met duizenden kijkers - een 12-jarige jongen €17.000,- beloofde als 'ie gewoon ff zijn broek liet zakken. Op dat moment vonden ze het heul erg grappig, maar toen hij in de dagen erna door alles en iedereen werd gecancelled, zag hij toch wel in dat het een enigszins (understatement) domme actie was.

Niet vervolgd

Gelukkig voor Bilal is het niet alleen maar kommer en kwel, want nadat de rechter gisteren oordeelde dat zijn actie wél strafbaar is maar hij niet wordt vervolgd omdat hij al forse imagoschade heeft opgelopen. Ah gossie.

De actie is wel strafbaar, maar het Openbaar Ministerie (OM) seponeert de zaak. Enerzijds omdat het slachtoffer dat wil, anderzijds omdat Wahib al veel persoonlijke schade heeft geleden in de nasleep. Een opgeluchte Bilal laat weten dat hij ‘veel heeft geleerd’. Bron AD.nl

Nou, eind goed al goed zullen we maar zeggen. Het was een wijze les en hij gaat het nooit meer doen!

De video waar het om ging

/ / Trending vandaag

Meer over
Delen

/ / Reacties