Ze bestaan echt: gekkies die vaccinatieprogramma's boycotten en zoutoplossingen uitdelen Nieuws
Auteur
12/08/2021

Ze bestaan echt: gekkies die vaccinatieprogramma's boycotten en zoutoplossingen uitdelen


Als je de vijand wil verslaan dan kun je het beste van binnenuit beginnen. Althans, dat moet deze Duitse verpleegkundige #antivaxxer hebben gedacht. Of zou ze op eigen initiatief misschien een eigen placebo-onderzoek zijn gestart?

De medewerkster van het vaccinatiecentrum, een gediplomeerd verpleegster, gaf in april toe dat ze zes spuiten had gevuld met een zoutoplossing in plaats van met het Pfizer/BioNTech-vaccin. Tijdens het mixen zou een flesje met het vaccin op de grond zijn gevallen, wat ze naar eigen zeggen wilde verdoezelen door de spuiten te vullen met iets anders. Bron AD.nl

De oud-medewerkster, die ook wordt beschuldigd van het vervalsen van haar vaccinatiebewijs, zegt dat ze het bij 6 mensen heeft toegediend, maar daar geloven ze in het Duitse Jever helemaal geen Arsch van. Daarbij wordt ze ook verdacht van het vervalsen van documenten.

Het gevolg is dat in totaal 8,7% van de 99.000 inwoners opnieuw worden gevaccineerd, wat neerkomt op zo'n 9.000 (voornamelijk) 70+'ers, mensen met het downsyndroom, met dementie en transplantatiepatiënten.

Es handelt sich hier nicht um ein Verbrechen! © Falco

Het Duitse nieuwsbericht

/ / Ook interessant

Meer over
Delen

/ / Reacties