Koningsdag zoals het eigenlijk had moeten zijn in 160 foto's Fun
Auteur
27/04/2021

Koningsdag zoals het eigenlijk had moeten zijn in 160 foto's


Brak: zo had je je nu moeten voelen. Héél erg brak. Want je hebt ergens tot 4:00 uur 's nachts staan zuipen en hossen om Koningsnacht te vieren. Om je vervolgens op dit moment te beseffen dat je veel te weinig geslapen hebt, hélemaal naar de getver bent, maar toch écht NOG een dagje door moet knallen om de verjaardag van Willy te vieren. Dus, je trekt je naar bier en zweet stinkende oranje jasje of trui weer aan, gooit een extra straffe rum cola in je mik, schraapt de restanten sos van de tafel voor een laatste beetje motivatie en schakelt weer om naar de knalmodus, want dat is gewoon traditie en zo.

Helaas is het ook dit jaar anders dankzij corona. Geen feestjes, geen geslenter door de stad met een tas vol bier op je rug. Geen spijkerpoepsessies in het Vondelpark. Als je geluk hebt kun je nog even in het zonnetje zitten in je eigen tuin en wat oranje tompoucen in je huig proppen, maar heel veel gekker zal het niet worden vandaag.

Gelukkig hebben we nog wat foto's van de vorige eeuw die ons herinneren aan hoe het was, en hopelijk snel weer is. Koninginnedag in 2010, 2011, 2012 en Koningsdag in 2015 en 2017.

/ / Video van de dag

Nog 55 afbeeldingen
check de volgende pagina

/ / Op dit moment bekeken

Meer over
Delen

/ / Reacties