Amerikaanse luitenant op extreem lompe wijze aangehouden door de politie Nieuws
Auteur
13/04/2021

Amerikaanse luitenant op extreem lompe wijze aangehouden door de politie


Vanwege het niet hebben van een achterkenteken werd luitenant Caron Nazario in Windsor, Virgina staande gehouden. De man kende zijn rechten en bleef, ondanks meerdere verzoeken uit te stappen, in de auto zitten. Tsjah, Amerikaanse politieagenten gonna Amerikaanse politieagent (Daunte Wright, iemand?) dus hup, wapens erbij en een lading pepperspray in z'n bek. Dat hielp uiteindelijk, maar inmiddels zitten de agenten uit Virginia wel middenin een rechtszaak en is één diender zijn baan kwijt.

De agenten verwijten de man de #politie te hebben ontweken en waren bang dat hij zou vluchten, Nazario vertelde juist dat hij wat verder reed om te kunnen stoppen op een goed verlichte plek. Achteraf bleek de auto gloednieuw en had de militair er nog geen "echte" kentekenplaten voor ontvangen. Er bleek wel een kartonnen, geschreven versie achter de achterruit te zitten.

Best heftige beelden, en alhoewel het gedrag van de agenten natuurlijk niet goed te praten is blijven we ons toch afvragen: waarom werk je niet gewoon mee en stap je niet uit als je dat gevraagd wordt?

/ / Op dit moment bekeken

Meer over
Delen

/ / Reacties