Meghan Markle dropt bommetje op koningshuis: "Grote zorgen over te donkere huidskleur van koter" Nieuws
Auteur
08/03/2021

Meghan Markle dropt bommetje op koningshuis: "Grote zorgen over te donkere huidskleur van koter"


Menig Amerikaan zat gisteren met een bak chips en een drankje voor de buis want het langverwachte interview van Oprah Winfrey met Meghan Markle en prins Harry werd uitgezonden. Daar werden een behoorlijk aantal bommen gedropt, maar de meest heftige was toch wel dat er mensen in het koningshuis waren die zich zorgen maakten over de potentieel 'te donkere huidskleur' van hun (toen nog) toekomstige zoon Archie. Meghan is namelijk van gemengde afkomst en oma is zwart. Wie de uitspraken gedaan heeft wordt niet verteld.

Ook zou Meghan in die tijd het Koninklijke leven niet goed trekken. De dagelijkse beslommeringen en roddelpers zorgden ervoor dat ze niet meer wilde leven, maar hulp zoeken kon natuurlijk niet. Dat zou slecht uitstralen op "het instituut". Wut?! Het koningshuis heeft zelf nog niet gereageerd.

Een jaar geleden trokken Harry en Meghan zich terug in Amerika en deden ze afstand van alle Koninklijke taken. Ze verhuisden naar Californië (waar Meghan vandaan komt) en inmiddels is zij in verwachting van hun tweede kind. Het complete interview is morgenavond om 20:30 op Net5 te zien.

/ / Nog meer interessants

Meer over
Delen

/ / Reacties