Dames opgepast: met de silhouette challenge zet je meer online dan je denkt Nieuws
Auteur
08/02/2021

Dames opgepast: met de silhouette challenge zet je meer online dan je denkt


Een stukje muziek, een dame in gewone kleding. Dan verandert de muziek en staat het silhouet van diezelfde vrouw ineens schaars gekleed in een deuropening: de silhouette challenge in een notedop. Weinig bijzonders, elke dag komt er wel een nieuwe uitdaging voorbij dus wat maakt deze nou zo bijzonder?

Nou, de meeste mensen gebruikten hiervoor het Vin Rouge-filter van #Snapchat en door wat met helderheid, contrast en meer van dat soort zaken te spelen is het blijkbaar mogelijk om veel meer te zien te krijgen dan de bedoeling was. Uiteraard kun je niet ineens de dame in haar volledigheid te zien krijgen, maar contouren worden in elk geval stukken beter. Niet in alle gevallen overigens, maar bij een klein aantal video's krijg je een vrij aardig beeld van wat de filmster in huis heeft.

We gaan je natuurlijk niet precies vertellen hoe of wat, dat zoek je zelf maar uit, maar mocht je dus de behoefte voelen om mee te doen met deze hype: denk effe 2 keer na voordat je jezelf op TikTok zet, maar dat gold eigenlijk ook al vóórdat dit nieuws bekend werd.

Wat is de silhouette challenge?

/ / Trending vandaag

Meer over
Delen

/ / Reacties

/ / Gerelateerd

/ / NieuwNieuws

/ / Populair