Crowdfunding na dodelijk ongeluk politie-echtpaar al ruim boven de €170.000,- Nieuws
Auteur
03/02/2021

Crowdfunding na dodelijk ongeluk politie-echtpaar al ruim boven de €170.000,-


Soms komt er een nieuwsbericht binnen waarvan de haren in je nek overeind gaan staan. Het ongeluk op de A9 vlakbij Bergen gisteren bijvoorbeeld. Natuurlijk is elk ongeluk heftig, maar als vader overlijdt en moeder in het ziekenhuis nog vecht voor haar leven terwijl er thuis twee jonge kinderen op papa en mama wachten is dat wel een dingetje.

Robin, de overleden man, was werkzaam als hondengeleider bij de Haagse hondenbrigade en ook Suus werkte bij de politie. Collega's zijn na het ongeluk een crowdfunding gestart om het Suus, Sofie en Feline allemaal wat makkelijker te maken. Dit liep echter zo enorm goed dat de teller na een dag al op ruim €170.000,- staat en knetterhard doorloopt.

Lieve mensen,

De reacties en donaties zijn overweldigend. Het komt werkelijk uit alle hoeken. Het behoeft geen uitleg dat dit voor Suus, de kinderen en de rest van de hele familie een geweldig gebaar is. Aanvankelijk was het ingestelde doelbedrag al een mega gebaar geweest waarvan niemand had gedacht dat dat mogelijk zou zijn... Maar hoe mooi zou het zijn, als de toekomst van Sofie en Feline op financieel gebied geen enkel vraagstuk meer zou zijn bij dit verschrikkelijke verlies van hun vader op zo’n jonge leeftijd.. Met het tempo waarin de steunbetuigingen binnen komen, lijkt dat mogelijk te zijn! Om die reden is het doelbedrag opgehoogd. Het is met geen pen te beschrijven hoe dankbaar we zijn voor al jullie bijdragen!

Mocht je ook een paar euro willen doneren, klik dan hier.

Het gezin

Reacties van collega's

/ / Ook de moeite waard

Meer over
Delen

/ / Reacties