Altijd al vanuit bad je eten willen koken? In dit designerhuis in Enschede kan het! Lifestyle
Auteur
12/01/2021

Altijd al vanuit bad je eten willen koken? In dit designerhuis in Enschede kan het!


Hoera, het is weer dinsdag dus is het weer tijd om de meest bijzondere huizen op #Funda weer eens nader te inspecteren. Vandaag reizen we af naar het wonderschone Enschede, alwaar je cola met 14 letters schrijft.

Nu hebben we al een hele lading enorme huizen laten zien, met zwembaden, kroegen en fitnessruimtes. Leuk en aardig, maar het regent dan ook al maanden klachten van mensen die schrijven dat ze nu eindelijk wel eens een huis willen zien waarin je vanuit je bad kunt koken. Geen probleem, doen we gewoon. Je moet er wel €440.000,- voor neerleggen, wat een flink bedrag is, maar in vergelijking met de extreme miljoenenketen die we hier ook wel eens voorbij laten komen een stuk betaalbaarder.

Eerst effe de buitenkant. Vertrouw ons, het is echt een huis, ook al ziet het er volgens sommigen meer uit als een gepimpte garage.

Muur. Veel muur, paar raampjes, rondingen, veel meer valt er nog niet over te zeggen. Toch is deze woning behoorlijk bijzonder. Niet alleen door het feit dat de architect de maximale ruimte van het perceel heeft gebruikt, maar ook door de soms behoorlijk vreemde details aan de binnenkant. Gaan we je zo laten zien, maar eerst wat specs:

✅ Bouwjaar: 2009
✅ Woonoppervlak: 130 m², perceelgrootte 178 m²
✅ Aantal kamers: 3 (waarvan 2 slaapkamers)
✅ Aantal badkamers: 1
✅ Op loopafstand van de binnenstad
✅ Badkamer bovenop de keuken

Wederom, tot zover niet echt abnormaal. Tijd om eens binnen te gaan kijken.

De woon-, bad- en slaapkamer in één foto

Keuken

De zithoek/serre

Fijn doorkijkje in het toilet

This is woar 't goochel'n 'beurt

Schuifdeur voor de badkamer

Hebb0n? Klik hier!

/ / Uitgelichte artikelen

Meer over
Delen

/ / Reacties

/ / Gerelateerd

/ / NieuwNieuws

/ / Populair