Heethoofd mishandelt verkeersregelaar met ijzeren staaf; getuige maakt foto Nieuws
Auteur
04/11/2020

Heethoofd mishandelt verkeersregelaar met ijzeren staaf; getuige maakt foto


Ach, we weten het nog goed; het was een heerlijk zomerse dag in augustus toen we massaal richting de zee trokken. Beetje afkoelen in het water, voetjes in het zand en een lekkere gouden rakker drinken. Maar goed, dan moet je wel eerst je auto fatsoenlijk kunnen parkeren en laat dát nou net een probleem zijn als IEDEREEN naar de kust trekt.

De inzittenden van een grijze Golf met Duits kenteken waren zogezegd not amused dat er geen plek meer was, dus besloten ze een hartig woordje met de dienstdoende verkeersregelen te spreken:

Rond 14.30 uur krijgt één van de verkeersregelaars problemen met de inzittenden van een grijze Volkswagen Golf met een Duits kenteken. De parkeerplekken zijn intussen vol en de auto blijft stilstaan op de rotonde. Zijn 26-jarige collega schiet hem te hulp en vraagt of ze door willen rijden, want er ontstaat file. (Bron)

Uiteraard is de Golf-bestuurder (met een kussen onder zijn shirt) een behoorlijk heetgebakerd mannetje, dus stapt hij iedereen meteen uit zijn auto om de verkeersregelaar in elkaar te beuken en met een ijzeren staaf te bewerken.

Iets gezien?

Dus politie wil graag eens van gedachten wisselen met deze jongeman, dus als je een tip hebt; bel de opsporingstiplijn via 0800-6070 of anoniem op 0800-7000. Een digitaal tipformulier invullen doe je op politie.nl.

Hey Alter, wij zouden ons Fremdschämen..

/ / Vandaag ook veel bekeken

👉 Handig: volg ons ook op WhatsApp Channels
Meer over
Delen

/ / Reacties