UNIEKE KANS: een garage in Amsterdam Oud-Zuid voor slechts één miljoen euri Random
Auteur
16/10/2020

UNIEKE KANS: een garage in Amsterdam Oud-Zuid voor slechts één miljoen euri


Unieke kans mensen, het is NU of NOOIT. Zoek je nog een veilig plekje om je auto te stallen, of misschien wat dozen met oude stoffige boeken en cd's die je nog steeds niet weg durft te gooien, dan is deze garagebox aan de Jacob Obrechtstraat in Oud-Zuid écht wat voor jou. Op loopafstand van het Museumplein, dus mocht daar ooit nog een landstitel gevierd worden kun je er zo heen kruipen.

De garage heeft een privé oprit, beveiligd met een paaltje voorzien van slot. De garage heeft een elektrische garagedeur te bedienen via een handzender. Er is plek voor 1 (grote) auto en nog zat ruimte eromheen. Je kunt na het parkeren de portieren normaal open doen. De ruimste garage in de buurt. De garage heeft verlichting, elektra en is voorzien van een spoelbak met wateraansluiting.

Klinkt goed toch? Het prijskaartje is dat echter ook. Je moet er namelijk een kleine MILJOEN EURO voor neertellen. Maar hey, dan heb je ook een parkeerplek op een toplocatie natuurlijk mét spoelbak.

Echter wil de eigenaar 'm liever niet verkopen:

'Zo'n plek als deze krijg ik niet nog een keer, dus ik wil het graag blijven verhuren. Maar als ik er dan een prijs op moet plakken, dan is het een miljoen euro.' (bron: at5)

Meer info uiteraard op Funda. Nou, wie biedt? 😂

Mind blown...

/ / Trending vandaag

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

/ / Reacties