De eerste verbale knokpartij tussen Trump en Biden: 'chaotisch en ongekend vijandig’ Nieuws
Auteur
30/09/2020

De eerste verbale knokpartij tussen Trump en Biden: 'chaotisch en ongekend vijandig’


Hè hè, na weken en maanden van heen en weer-getetter via social media stonden de twee haantjes afgelopen nacht eindelijk tegenover elkaar om als twee volwassen mensen *kuch* lekker met elkaar in debat te gaan. De echte diehards hadden hun wekker rond de klok van 02:30 gezet, maar mocht je vandaag wél gewoon aan het werk moeten dan kun je hier enkele 'hoogtepunten' terugkijken.

Trumps tactiek leek er vooral op gericht om Biden lekker irritant in de reden te vallen, maar hij flikte dit ook bij Fox-moderator Chris Wallace. 'Sleepy Joe' was vooral de hele tijd boos en smeet met termen als "a racist", "Putin's puppy" en "The worst president America’s ever had".

Wie zich de winnaar van dit eerste debat der bejaarden mag noemen moet je vooral lekker zelf bepalen, maar de BBC - waarbij de schijn van partijdigheid natuurlijk wel enigszins een dingetje is - factcheckte in ieder geval alvast een aantal uitspraken van beide kemphanen.

Conclusie van CNN

"That was a hot mess, inside a dumpster fire, inside a train wreck. That was the worst debat I have ever seen".

TL;DR, CBA of W/E? Check hier de supercut van Vox 👇

90 minuten Amerika

Heb je vandaag genoeg tijd en wil je liever zelf je eigen mening vormen, kijk dan hier het hele debat terug 👇

KOM VECHTE DAN!!1!

Ook na deze 90 minuten in de ring konden de heren zich achter de schermen niet meer inhouden en maakten het verbale gevecht met de vuisten af.

/ / Op dit moment bekeken

Meer over
Delen

/ / Reacties